miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Se colectează deșeurile electrice și electrocasnice. Firma vine la tine acasă pentru a-ți prelua aparatele de care vrei să scapi

  de Special Arad | 1 aprilie 2021, 11:30 AM | Știri Arad

  0

  Primăria Municipiului Arad și Sistem de Colectare –SLC Timiș SRL,  în calitate de operator de colectare autorizat, desemnat de Asociația RoRec, organizează în luna aprilie o acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice.

  În Arad, programul de colectare se desfășoară în perioada 1 – 28 aprilie prin Serviciul de preluare a comenzilor de ridicare a deșeurilor electrice de la domicilii și sedii de firme sau instituții. Operatorul Sistem de Colectare –SLC Timiș SRL preia, zilnic, orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, prin simpla solicitare telefonică sau online 24/7, cu ridicare gratuită, direct de la gospodăriile particulare și sediile firmelor și instituțiilor din municipiul Arad. Pentru instituții și firme se oferă documentația necesară raportărilor fiscale și juridice.

  Cetățenii care au de predat deșeuri electrice sunt invitați să sune de luni până vineri între orele 9.00-17.00 – la unul dintre numerele 0751.302.123,  0728.222.241,   0800.444.800 sau să plaseze o comandă de preluare pe formularul de comenzi online www.e-deseu.ro, pentru a solicita ridicarea gratuită.

  Toate deșeurile electrice colectate de noi gratuit sunt sortate conform cerințelor/normelor tehnologice și apoi expediate la reciclatori autorizați, răspunzători pentru procesarea și eliminarea lor nepoluantă. Totodată, cantitățile colectate, sortate și trimise la reciclare sunt raportate către autoritățile de mediu, conform cerințelor legale.

  Societatea noastră, Sistem de Colectare –SLC Timiș SRL, este un operator de colectare autorizat pentru gestionarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), desfășurându-și activitatea în cadrul normativ stabilit prin Legea nr. 211/2011 și OUG nr. 5/2015, prin care se transpun în România prevederile Directivei nr. 19/2012 a Parlamentului Uniunii Europene

  Important!Membrii echipajelor care ridică deșeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti COVID-19: păstrează distanța minimă obligatorie față de deponenți, sunt echipați cu măști de protecție și mănuși, au mașinile dotate cu geluri și șervețele dezinfectante pe care le folosesc înainte și după fiecare preluare a unei comenzi. Cetățenii care vor preda deșeurile sunt rugați să poarte mască în momentul predării deșeurilor.

  Pentru detalii și alte informații despre campanie, persoana de contact este:

  Sever Oțoiu

  SISTEM DE COLECTARE – SLC TIMIȘ SRL

  Telefon: 0751 302 123 // Email: [email protected]

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.