Se asfaltează intersecția Pâncota-Măderat

  de Special Arad | 1 July 2020, 4:50 PM | Buteni | Pâncota | Știri Arad

  2

  Comunicat. Astăzi a început asfaltarea intersecției Pâncota-Măderat și a podețelor din acest perimetru, pe șantierul drumului județean Pâncota-Buteni. Este o fază importantă a lucrării, mai ales după ce președintele Iustin Cionca a solicitat constructorului, cu o zi mai devreme, să refacă anumite tronsoane de drum unde în urma controalelor Consiliului Județean s-a constatat că primul strat de asfalt a fost deteriorat.

  „Există o nerăbdare a localnicilor de a circula pe acest drum modernizat, după ce atâția ani au făcut slalom printre gropi. Noi am avut curajul să abordăm această lucrare, deși nu este deloc ușoară, și se avansează bine. Am cerut ca lucrarea să fie de calitate, nu vom face rabat de la asta, indiferent de căldură, ploi sau orice alt motiv” – a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

  Consiliul Județean Arad modernizează drumul de la Arad la Gurahonț, peste 82 km, iar tronsonul Pâncota-Târnova-Buteni este parte a acestui proiect. Pe toate cele trei tronsoanele (Arad-Șiria-Pâncota, Pâncota-Târnova-Buteni, Buteni-Dieci-Gurahonț) se lucrează.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.