duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Se amână obligativitatea prezentării unui test negativ la îmbarcarea în avioanele care sosesc în Germania

  de - | 26 martie 2021, 6:57 PM | Internaţional

  0

  Autorităţile germane au decis să amâne până marţi obligativitatea ca persoanele care sosesc pe aeroporturile din ţară să fi prezentat înainte de îmbarcare un test negativ la coronavirus, a anunţat vineri ministrul sănătăţii, Jens Spahn.

  Măsura urma să intre în vigoare de duminică, dar aplicarea sa fost amânată pentru a le oferi mai mult timp companiilor aeriene şi călătorilor să se pregătească, a explicat Spahn, potrivit Agerpres.

  Germania încearcă să ţină sub control un al treilea val epidemic sever, cauzat mai ales de variante mai transmisibile ale virusului SARS-CoV-2.

  Cancelarul Angela Merkel şi liderii celor 16 landuri deciseseră anterior că testarea obligatorie înainte de îmbarcarea spre Germania va deveni o cerinţă obligatorie, dar momentul intrării în vigoare nu era clar până acum.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.