joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  SDN Arad a depus plângere la poliție pentru că parcarea dintre Pecica şi Nădlac s-a transformat în „groapă de gunoi”

  de Special Arad | 14 septembrie 2022, 9:15 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  Aproape în fiecare noapte, într-o parcare de pe DN 7 între Pecica și Nădlac, se aruncă deșeuri provenite din gospodării. La fel s-a întâmplat și săptămâna trecută, când drumarii de la SDN Arad au găsit un bonus: date de identificare pe colete distribuite de la o firmă de curierat.

  Secția Drumuri Naționale (SDN) Arad din cadrul DRDP, a depus o sesizare, însoțită de dovezi, către Postul de Poliție Comunal Șeitin/IPJ Arad, cerând tragerea la răspundere a persoanelor care aruncă gunoi provenit atât din gospodării proprii, cât și de la societăți comerciale.

  „Noi curățăm, tu păstrează! Drumul nu este coș de gunoi! În zona de siguranță a drumurilor şi podurilor, locurile de parcare, oprire şi staționare, este interzisă aruncarea deşeurilor! Conform OG 43/1997 şi HG 1061/2008, modificate şi completate ulterior, se pot aplica amenzi de până la 6000 lei și se poate dispune confiscarea mijlocului de transport!”, transmite SDN Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.