luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Un scurtcircuit electric a provocat incendiul de ieri, de pe strada Constituției, în urma căruia o casă a fost cuprinsă de flăcări

  de Ioana Costaș | 10 mai 2023, 10:11 AM | Știri Arad

  0

  Pompierii au anunțat care este cauza probabilă a incendiului izbucnit marți seara la un imobil situat pe strada Constituției din cartierul Aradul Nou. Este vorba, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, despre un scurtcircuit electric: „Cauza probabilă a incendiului de pe strada Constituției este un scurtcircuit din cauza unor aparate electrice lăsate sub tensiune”.

  Incendiul a afectat mare parte din locuință. Vorbim despre acoperișul casei, parte din mansardă, dar și parter. „În incendiu a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 130 de metri pătrați, o cameră din mansardă și mobilierul cu aparatura electrocasnică. Au fost degradate alte două camere si mobilierul. De asemenea, au fost deteriorate camerele de la parter și o parte a mobilierului”, au precizat reprezentanții ISU Arad.

  Incendiul a fost observat târziu. Vecinii au fost cei care au văzut focul, proprietarii nefiind acasă.

  Intervenția pompierilor a durat mai bine de două ore. În jurul orei 21:00, focul a fost stins.

  Pentru stingerea incendiului a intervenit Detașamentul Arad cu două autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție și salvare la înălțimi și o autospecială SMURD.

  Citește și: Casa familiei Toma, a părinților fostului adjunct al SRI Arad, în prezent director al Poliției Locale, mistuită de flăcări

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.