duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Scurgeri de gaz la blocul de la „Libelula”. Poliția și Pompierii stau pe poziții (galerie foto)

  de Raluca Medeleanu | 24 septembrie 2015, 6:19 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu 15 minute, un echipaj de Pompieri, împreună cu unul de la Poliția Locală au ajuns în fața blocului cu 10 etaje în a cărui parter se află Cofetăria Libelula, pe Bulevardul Revoluției.

  Aceștia au venit în urma unui apel telefonic din partea unui locatar care a anunțat scurgeri mari de gaz în apartamentul său, mirosul fiind insuportabil.

  Momentan nu se știe dacă situația este gravă, aceștia așteptând sosirea echipajului de la E.ON Gaz pentru a da verdictul final și pentru a afla cauza. Până atunci, cele două echipaje rămân pe poziții în cazul izbucnirii unui incendiu.

  Potrivit spuselor oamenilor din fața blocului, scurgerile de gaz nu au apărut doar într-un singur apartament. Un bărbat a ieșit în stradă împreună cu fetița sa pentru că nu mai suportau mirosul de gaz din apartamentul lor, din scara cealaltă a blocului în cauză.

  UPDATE – În urma insistenței unui alt vecin care a sunat la 112, la fața locului a ajuns după jumătate de oră echipa de la E.On Gaz.

  După primele cercetări, se pare că sursa problemei este unul dintre contoarele de gaz de la etajul 2, scara B, dar este în continuare pusă sub semnul întrebării cauza scurgerii gazului.

  Potrivit spuselor unuia dintre cei sosiți la fața locului, din partea E.ON Gaz, „este vorba doar de o scurgere mică, nimic grav”.

  Casa scărilor și mai ales zona liftului sunt în continuare învăluite în miros puternic de gaz. Mulți vecini stau în curtea blocului.

  În paralel, echipa de pompieri au verificat pivnița blocului și continuă verificarea etajelor.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.