Scrimerele române au devenit instalatoare în Satul Olimpic. Australia a refuzat să își cazeze sportivii acolo! (VIDEO)

  de - | 27 July 2016, 2:13 PM | Internaţional

  0

  „În unele camere nu merge apa caldă. „Dar am reparat noi boilerul”, se amuză Simona Gherman.„Nu noi, eu”, își revendică Ana statutul de Meșter-Dorel Șef.”

  Jurnalistul Catalin Tolontan semnaleaza pe site-ul sau, tolo.ro, ca in cladire este mizerie si miroase a var. Romanii ocupa etajele 3, 4 si 5 ale unui bloc, restul fiind ocupat de italieni, iar in cladire sunt probleme, in unele apartamente chiar lucrarile nefiind finalizate.

  Australia refuza sa-si cazeze sportivii in satul olimpic din cauza conditiilor precare

  Seful delegatiei australiene la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Kitty Chiller, a refuzat sa-i cazeze pe sportivi in satul olimpic din cauza conditiilor precare, a anuntat, luni, BBC.

  Problemele includ „instalatii sanitare defecte, tevi si cabluri care nu sunt montate”, a spus Chiller, care a informat CIO si organizatorii despre aceste probleme.

  „Din cauza acestor probleme am decis ca niciun sportiv australian sa nu se cazeze in cladirea ce ne-a fost repartizata in satul olimpic. Pe langa instalatiile sanitare defecte si a tevilor si cablurilor care nu sunt montate, pe holuri este intuneric, iar pardoseala este murdara”, a afirmat Kitty Chiller.

  vezi video aici

  sursa: tolo.ro,

  sursa foto: protv.ro

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.