Scrimerele române au devenit instalatoare în Satul Olimpic. Australia a refuzat să își cazeze sportivii acolo! (VIDEO)

  de - | 27 iulie 2016, 2:13 PM | Internaţional

  0

  „În unele camere nu merge apa caldă. „Dar am reparat noi boilerul”, se amuză Simona Gherman.„Nu noi, eu”, își revendică Ana statutul de Meșter-Dorel Șef.”

  Jurnalistul Catalin Tolontan semnaleaza pe site-ul sau, tolo.ro, ca in cladire este mizerie si miroase a var. Romanii ocupa etajele 3, 4 si 5 ale unui bloc, restul fiind ocupat de italieni, iar in cladire sunt probleme, in unele apartamente chiar lucrarile nefiind finalizate.

  Australia refuza sa-si cazeze sportivii in satul olimpic din cauza conditiilor precare

  Seful delegatiei australiene la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Kitty Chiller, a refuzat sa-i cazeze pe sportivi in satul olimpic din cauza conditiilor precare, a anuntat, luni, BBC.

  Problemele includ “instalatii sanitare defecte, tevi si cabluri care nu sunt montate”, a spus Chiller, care a informat CIO si organizatorii despre aceste probleme.

  “Din cauza acestor probleme am decis ca niciun sportiv australian sa nu se cazeze in cladirea ce ne-a fost repartizata in satul olimpic. Pe langa instalatiile sanitare defecte si a tevilor si cablurilor care nu sunt montate, pe holuri este intuneric, iar pardoseala este murdara”, a afirmat Kitty Chiller.

  vezi video aici

  sursa: tolo.ro,

  sursa foto: protv.ro

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.