Școala „Pavel Covaci” din Macea va fi modernizată. Valoarea investiției se ridică la peste 1 milion de lei

  de Raluca Medeleanu | 1 mai 2020, 7:24 PM | Educaţie

  0

  Primăria Comunei Macea va cheltui din bugetul local aproximativ 1,2 milioane de lei (aprox. 248.240 euro) pentru lucrările de modernizare a Școlii Gimnaziale „Pavel Covaci”.

  În urma anunțului de pe SEAP, firma desemnată câștigătoare (în data de 23 aprilie, pe criteriul „prețul cel mai mic”) este T.C.S. & C.T. S.R.L., din municipiul Arad, firmă care, printre altele, a câștigat licitația de reabilitare termică a Școlii Gimnaziale „Aron Cotruș” din Arad sau reabilitarea Casei Armatei din Lipova.

  Contractul câștigat de T.C.S & C.T. S.R.L. cu Primăria Macea este pe un termen de 7 luni și constă în execuția lucrării de extindere, reabilitare și modernizare a Școlii Gimnaziale „Pavel Covaci”.
  Valoarea estimată a investiției, conform devizului general și devizului indicativ, este de 1.250.109,16 lei, fiind însumată din urmatoarele valori, potrivit anunțului de pe SEAP:
  – Construcții și instalații = 1.149.081,44 lei;
  – Montaj utilaje tehnologice = 1.270,68 lei;
  – Utilaje, echipamente tehnlologice și funcționale care necesită montaj = 14.450,00 lei;
  – Dotări = 62.300,00 lei;
  – Organizare de șantier = 23.007,04 lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.