joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Arad va fi reabilitată termic pe bani europeni

  de Raluca Medeleanu | 19 iunie 2018, 12:02 PM | Administraţie | Educaţie

  0

  Proiectul de hotărâre pentru reabilitarea termică a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Arad a trecut de votul consilierilor în cadrul ședinței de marți, 19 iunie.

  Şcoala se află într-o clădire de pe strada Vasile Conta (nr. 2B) construită în urmă cu 39 ani, care aparține proprietății publice a Municipiului Arad. Proiectul prevede amveloparea părții opace, înlocuirea tâmplăriei exterioare și montarea unei instalații cu panouri solare pentru asigurarea apei calde.

  Investiția va fi realizată printr-o finanțare europeană, prin Program Operațional Regional 2014- 2020, ridicându-se la suma de 3.099.449,88 lei, din care contribuția proprie în proiect a Municipiului Arad reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile proiectului, cât și contribuția de 2% din valoarea eligibilă, mai exact 61.989,00 lei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.