Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Arad va fi reabilitată termic pe bani europeni

  de Raluca Medeleanu | 19 iunie 2018, 12:02 PM | Administraţie | Educaţie

  0

  Proiectul de hotărâre pentru reabilitarea termică a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Arad a trecut de votul consilierilor în cadrul ședinței de marți, 19 iunie.

  Şcoala se află într-o clădire de pe strada Vasile Conta (nr. 2B) construită în urmă cu 39 ani, care aparține proprietății publice a Municipiului Arad. Proiectul prevede amveloparea părții opace, înlocuirea tâmplăriei exterioare și montarea unei instalații cu panouri solare pentru asigurarea apei calde.

  Investiția va fi realizată printr-o finanțare europeană, prin Program Operațional Regional 2014- 2020, ridicându-se la suma de 3.099.449,88 lei, din care contribuția proprie în proiect a Municipiului Arad reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile proiectului, cât și contribuția de 2% din valoarea eligibilă, mai exact 61.989,00 lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.