Schumacher a ieșit din comă și a părăsit spitalul din Grenoble!

  de Special Arad | 16 iunie 2014, 1:09 PM | Internaţional | Sport

  0

  Fostul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher a ieșit din comă și a părăsit spitalul din Grenoble, au declarat rudele sale, citate de către cei de la BBC.

  Aceștia au mai explicat că fostul pilot german, în vârstă de 45 de ani, va avea în continuare un program de reabilitare, evitând să specifice și locația.

  Michael Schumacher s-a aflat în comă indusă, după ce a suferit răni grave la cap într-un accident la ski, produs în 29 decembrie anul trecut.

  Totodată, familia fostului pilot a ținut să le mulțumească tuturor celor care au transmis mesaje de încurajare, spunând că sunt siguri că acestea l-au ajutat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.