joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Schimbări majore la vârful ISU Arad! Cristian Gârbău și Romel Vale, noii adjuncți

  de Lucian Dănilă | 1 aprilie 2016, 12:14 PM | Știri Arad

  0

  Doi dintre adjuncții ISU Arad au trecut în rezervă cu drept de pensionare. Este vorba despre colonelul Dan Paicu, fost prim adjunct al inspectorului şef începând cu anul 2006 și colonelul Ilie Costache, fost adjunct al inspectorului şef, tot din anul 2006.

  Căpitanul George Pleșca, purtătorul de cuvând al instituției, ne-a informat că odată cu trecerea în rezervă a lui Dan Paicu și Ilie Costache, locul lor a fost  de locotenent colonel Cristian Gârbău și colonel Romel Vale.

  „Începând de astăzi, 01.04.2016, este împuternicit în funcţia de prim adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad, locotenent – colonel Gârbău Cristian.

  Locotenent – colonel Gârbău Cristian este absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 2000. În perioada 2000-2001 a ocupat funcţia de ajutor al comandantului Secţiei Ineu, 2001-2002 locţiitor al comandantului Detaşamentului Arad iar din 2002 până în prezent a fost comandant al Secţiei Bârzava.

  Lt.col Gârbău Cristian l-a înlocuit în funcţie pe colonel Paicu Dan care începând cu 15.03.2016 a trecut în rezervă cu drept de pensie. Colonelul Paicu Dan a ocupat funcţia de prim adjunct al inspectorului şef începând cu anul 2006.

  De asemenea începând cu 01.04.2016, este împuternicit în funcţia de adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad, colonel Vale Romel.

  Colonel Vale Romel este absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 1995, ocupând până acum funcţii de locţiitor comandant de subunitate, ofiţer specialist în cadrul inspecţiei de prevenire iar din anul 2005 fiind şeful serviciului prevenire.

  Colonel Vale Romel l-a înlocuit în funcţie pe colonel Costache Ilie care începând cu data de 15.03.2016 a trecut în rezervă cu drept de pensie. Colonelul Costache Ilie a ocupat funcţia de adjunct al inspectorului şef din anul 2006”, se arată în comunicatul ISU Arad.

  garbau vale

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.