vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Au fost numiți noii adjuncți ai comandantului Inspectoratului de Poliție Județean Arad

  de Andrei Fuliaș | 7 aprilie 2020, 11:51 AM | Știri Arad | Topic special

  3

  Noii adjuncți ai IPJ Arad, comisarii șefi Adrian Șimon și Nicolae Jurcă.(foto: IPJ Arad)

  Comandantul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Ioan Tamaș, are, începând de astăzi, doi noi adjuncți.

  Este vorba despre comisarii de poliție Adrian Șimon și Nicolae Jurcă, numiți cel mai probabil sub formă de interimat, până la organizarea unor concursuri.

  Comisarul șef de poliție Adrian Șimon este șeful Serviciului de Investigații Criminale (SIC) din cadrul IPJ Arad, în vreme ce comisarul șef de poliție Nicolae Jurcă este șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice (SICE).

  UPDATE

  Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad confirmă, printr-un comunicat de presă, informațiile potrivit cărora instituția are doi noi adjuncți.

  „La data de 7 aprilie a.c., comisar-șef de poliție Jurcă Nicolae a fost împuternicit pe funcția de adjunct al șefului inspectoratului, pe linie de investigații criminale, iar comisar-șef de poliție Șimon Adrian a fost împuternicit pe funcția de adjunct al șefului inspectoratului, pe linie de ordine publică.

  Împuternicirile au fost făcute pentru o perioadă de 6 luni.

  Anterior numirii, comisar-șef de poliție Jurcă Nicolae a ocupat funcția de șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din anul 2010.

  Domnul comisar-șef de poliție Șimon Adrian a ocupat funcția de șef al Serviciului de Investigații Criminale în perioadele 2005-2010 și 2012-2020, iar între 2010 și 2012, a fost adjunct al șefului inspectoratului pe linie de investigații criminale.

  Le dorim mult succes în cariera profesională!”, se arată în comunicatul IPJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.