miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Scene ireale la primărie! Un cetăţean revoltat i-a ciomăgit pe primar, viceprimar şi secretarul primăriei!!!

  de Special Arad | 12 iulie 2015, 12:48 PM | Naţional

  0

  Primarul, viceprimarul şi secretarul primăriei din comuna ieşeană Mirosloveşti au fost bătuţi de un localnic. Bărbatul era extrem de revoltat pentru că, susţinea el, a pierdut subvenţii agricole din cauza funcţionarilor.

  Camerele de luat vederi amplasate în incinta primăriei din Mirosloveşti (jud. Iaşi) au surprins miomentul în care un individ a lovit trei persoane, care s-au dovedit a fi primarul comunităţii, viceprimarul şi secretarul. Salvarea acestora a venit de la un consilier local mai corpolent care l-a liniştit brutal pe agresor, aplicându-i câteva lovituri.

  Cel care a snopit în bătaie conducerea Primăriei este Vasile Croitoru. Individul, împreună cu alţi cetăţeni, au mai făcut în ultimul timp scandal în sediul instituţiei, fapt pentru care Poliţia a fost sesizată de trei ori. El acuză că a pierdut subvenţii agricole de la APIA din cauza funcţionarilor.

  Deocamdată, ancheta Poliţiei bate pasul pe loc în acest caz.

   

  Sursa: jurnalmm.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.