duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Scene de coșmar în Hunedoara! Un bărbat și-a trântit nepotul de pământ și și-a lovit apoi propriul copilul. Acesta se află în arestul poliției | Video

  de - | 7 februarie 2021, 8:29 PM | Naţional

  0

  O ceartă între doi copii l-a înfuriat la culme pe tatăl unuia dintre ei, care a decis să-i pedepsească pe ambii micuți.

  Totul s-a întâmplat la un loc de joacă din vecinătatea unui bloc din Huneodara. Cei doi copii, de 7, respectiv 13 ani, sunt verișori și se jucau împreună. La un moment dat, s-au luat la ceartă din pricina unui leagăn pe care îl revendicau amândoi.

  Tatăl celui mai mic a decis să le dea o lecție. S-a repezit la adolescentul de 13 ani, l-a ridicat și l-a trântit cu putere de pământ, după care și-a lovit și copilul, și a plecat împreună cu acesta din urmă către casă.

  Niște martori la teribila scenă au sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj al ambulanței, care l-a dus pe nepotul agresorului la spitalul din Deva pentru îngrijiri medicale.

  Polițiștii au dat repede de urma bărbatului. Este vorba despre un tânăr de 29 de ani, care a și recunoscut ce a făcut.

  Oamenii legii l-au adus duminica seara la sediu pe tatăl violent, dar și pe fiul acestuia, care urmează să fie audiat ca și victimă a violenței în familie.

  Fiul tânărului de 29 de ani, un minor de 7 ani, care a fost și el lovit, a  fost solicitat la sediul Poliției Municipiului Hunedoara pentru a fi audiat ca și victimă a violenței în familie, în prezența reprezentanților DGASPC. Celălalt minor (cel trântit la pământ) are 13 ani și a rămas internat, pentru investigații mai amănunțite (se pare că starea lui este bună). Minorul de 13 ani se pare că se afla în parc neînsoțit. Autorul nu figurează cu antecedente penale și a fost reținut pentru 24 de ore„, transmit reprezentanții IPJ Hunedoara.

  Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe, violența în familie și tulburarea liniștii și ordinii publice.

  Pe fir au intrat și cei de la Protecția Copilului care vor să afle dacă nu cumva cel mic e în pericol în familie, notează opiniatimișoarei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.