Scările triste și mohorâte prind viață prin desen

  de Raluca Medeleanu | 4 februarie 2015, 11:50 AM | Foto

  1
  scari colorate (1)

  Arta stradală începe să fie, încet, încet apreciată la adevărata sa valoare și să fie acceptată ca fiind artă de sine stătătoare, dar asta nu înseamnă că artiștii stradali se mulțumesc cu ce au realizat până acum și își iau „vacanță”. Din contră, ei caută neîncetat modalități prin care să folosească spațiul public pe post de „pânză” a creațiilor lor.

  Și iată cum, prin strădania lor de a găsi mereu locuri originale unde să-și așterne vopseaua, a venit rândul scărilor amplasate pe străzile orașelor.  S-ar putea spune că ideea de a picta scări a devenit aproape un trend în unele țări, iar rezultatul este minunat: zonele mohorâte efectiv par a prinde viață prin desen.

  scari colorate (3)

  scari colorate (6)

  scari colorate (5)

  scari colorate (4)

  scari colorate (2)

  scari colorate (7)

  Sursa: Architecture & Design

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.