Scandal uriaș după alegerile locale! Se cere renumărarea voturilor

  de - | 7 June 2016, 9:55 AM | Naţional

  0

  Președintele USB, Nicușor Dan, cere oficial renumărarea voturilor în Sectorul 1.Acesta a depus o cerere de renumărare a buletinelor de vot, invocând discrepanţe statistice. Informația a fost confirmată de vicepreședintele BEJ. Sesizarea se va soluționa în decursul zilei de astăzi, după terminarea oficialităților.

  Candidata Uniunii Salvaţi Bucureştiul la Primăria sectorului 1, Clotilde Armand, a câştigat în secţiile de votare în care USB a avut observatori, dar a pierdut în celelalte, a precizat, luni, Nicuşor Dan, într-o postare pe facebook.

  Câteva numere, fără comentarii. În sectorul 1 au fost 163 de secţii. Am avut delegaţi în 126 de secţii. În ele Clotilde Armand a câştigat cu 76 de voturi (medie 0,6 voturi / secţie pentru noi). Nu am avut delegaţi în 36 de secţii. În acestea PSD a câştigat cu 1.755 de voturi (medie 46 voturi / secţie în defavoarea noastră)„, scria liderul USB.

  Duminică seara, datele unui sondaj realizat la ieşirea de la urne arătau că în sectorul 1 cele mai multe voturi le-a primit Clotilde Armand (USB) – 31,4%, urmată de Daniel Tudorache (Alianţa PSD+UNPR) – 30,5%,

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.