Scandal sexual la Opera din Los Angeles. Placido Domingo a demisionat de la conducere în urma acuzațiilor

  de - | 3 octombrie 2019, 7:46 AM | Internaţional

  0

  Tenorul Placido Domingo a demisionat, miercuri, din funcţia de director general al Operei din Los Angeles, în contextul acuzaţiilor privind presupuse acte de hărţuire sexuală, relatează Associated Press, citată de Mediafax.

  Acuzaţiile au creat o atmosferă în care abilitatea mea de a sluji această companie pe care o iubesc atât de mult a fost compromisă, a declarat Placido Domingo.

  Consiliul de administraţie al Operei din Los Angeles a confirmat demisia lui Placido Domingo, precizând că tenorul a participat în total la peste 300 de spectacole.

  Detalii pe digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.