Update Scandal la Județean! Un tânăr ajuns la Urgențe s-a luat la harță cu polițiştii

  de Raluca Medeleanu | 28 August 2022, 9:42 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  În cursul dimineții de duminică, 28 august, echipajul medical de la UPU a avut parte de o experiență negativă, când un tânăr adus de Ambulanță şi însoțit de poliție a făcut un scandal de zile mari.

  În jurul orei 07:00 a fost adus la spital, de la ștrand, un tânăr care era fără tricou. Acesta a fost însoțit şi de Poliție. Echipajul de Salvare a spus că tânărul nu coopera şi că dorea doar să doarmă, nu dorea sa răspundă la întrebări. Ajuns în Unitatea de Primit Urgențe, acesta a continuat cu refuzurile, fiind îmbibat cu un miros puternic de alcool, Potrivit martorilor, acesta a început să strige:„În fața mea stați drepți toți, că vă las familiile fără voi!”.

  După aceste amenințări, tânărul ar fi început sa agreseze politiștii, până când în cele din urmă a fost imobilizat cu spray cu piper și încătușat. La fața locului a sosit şi Jandarmeria.

  „Atât personalul, dar mai ales pacienții au trăit cu spaimă nemaidescrisă!”, ne-a spus un martor.

  „Am fost solicitați în sprijin de către Poliție. Ajunși la fața locului, nu a fost necesară intervenția noastră. Cazul a fost preluat pentru cercetări de către IPJ Arad”, ne-a informat Jandarmeria.

  Upate

  Din informațiile pe care le deținem, se pare că tânărul a fost dus la UPU din cauza cantității mari de acool pe care o consumase, fiind aproape inconștient, Poliția ajungând deodată cu echipajul de Ambulanță. Tânărul s-a trezit din somnul beției când a ajuns la UPU, însă era în continuare turmentat, iar atunci a început scandalul și a început cu amenințările la adresa polițiștilor. Se pare că un echipaj de la Jandarmerie ar fi fost solicitat în lipsa unor alte echipaje de poliție disponibile în zonă la acel moment.

  Tânărul a fost încătușat și predat de IPJ Arad Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, pe speță de ultraj. Am contactat reprezentanții Parchetului pentru mai multe detalii, iar în măsură în care vom primi un răspuns, vom reveni cu informații.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.