Scandal la Eurovizion. Reprezentanta Republicii Moldova, acuzată că ar fi cumpărat televotingul

  de - | 20 martie 2016, 7:59 PM | Monden

  0

  Un nou scandal lovește concursul Eurovizion. De această dată, acuzații grave i se aduc reprezentantei Republicii Moldova. Lidia Idac este acuzată că ar fi cumpărat televodintul, lucru pe care nici ea nu-l infirmă.

  Lidia Idac, reprezentanta de peste Prut la Eurovizion se află în centrul unui scandal destul de mare. Ea este acuzată că ar fi cumpărat televotingul pentru a câștigat concursul. Potrivit Libertatea, ea chiar a recunoscut că ar fi investit bani în televoting.

  „Există un regulament pe care îl urmează toți, toți au în aceleași condiții. Niciodată nu am fost de acord cu faptul că se poate vota de 20 de ori de pe un telefon. Este prea mult. De exemplu, în România se permite doar un SMS de pe telefon. La noi încă nu s-a schimbat asta, din păcate. Dar, oricum, orice concurent a fost în aceleași condiții. După câte îmi pare, Doredos a avut cu câteva zeci de voturi mai puțin decât mine”, a declarat Lidia Isac la Acasă TV.

  „Astea sunt regulile. Odată ce ai posibilitate să votezi de atâtea ori, de ce să nu o faci, dacă dorești să câștigi?! Oricum, e 50% la 50%. 50% e votul juriului”, a mai susținut artista.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.