Breaking NewsScafandrii ISU au scos din lacul balastierei Sântana un băiat care s-a înecat

  de Special Arad | 17 iunie 2019, 9:56 PM | Știri Arad

  0

  ISU Arad a fost alertat în această seară, prin numărul de urgeță 112, pentru a interveni la balastiera de la Sântana, fiind anunțați că un copil a intrat în lac, iar prietenii acestuia nu l-au mai văzut să iasă la suprafață. La fața locului s-a mai deplasat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Sântana și o ambulanță SAJ.

  În urma căutărilor scanfandrilor, copilul, un băiat de 14 ani, a fost găsit la aproximativ 10 metri de mal, la o adâncime de 8 metri și a fost predat echipajului Serviciului de Ambulanță Județean.

  Vom reveni cu informații

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.