sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cele două surori care au dispărut luni, găsite înecate în Dunăre. Părinții știau că au fost lovite de mașină

  de Special Arad | 24 iunie 2021, 5:17 PM | Naţional

  0

  (foto: ISU Tulcea)

  Cel mai negru scenariu a devenit realitate în cazul celor două surori dispărute în Dunăre, pe raza localității Isaccea. Acestea, în vârstă de 11, respectiv 12 ani, erau de negăsit încâ de luni, iar joi dimineață, una dintre copile a fost găsită moartă, iar după câteva ore echipajele de salvatorii au descoperit-o și pe sora ei, tot fără suflare.

  În jurul orei 13:00, a fost găsit trupul neînsufleţit al celeilalte minore, dispărute luni după-amiază, în zona portului Isaccea. Acesta a fost găsit în aceeași zonă ca al surorii ei, fiind recuperat si adus la mal„, a transmis ISU Tulcea.

  Cele două fete mai au un frate şi trei surori. Conform sursei citate, mama lor e plecată la muncă în Anglia, iar rudele nu au găsit inițial curaj să-i spună la telefon despre tragedie.

  Nu ştie. I-am spus că e la ortoped, că le-a lovit o maşină„, spunea mătuşa fetelor. Între timp, femeia a aflat despre nenorocire.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.