duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șase, trece „Miki”! Sorin Mîneran a devenit pentru a 6-a oară consecutiv campion al României la maraton

  de Lucian Dănilă | 14 octombrie 2019, 8:22 AM | Sport

  0

  Când am deschis Facebook-ul în această dimineață, la secțiunea „Amintiri” mi-a apărut o postare de anul trecut. Exact acum un an scriam că arădeanul crescut la Ineu, Sorin Mîneran, a devenit pentru a 5-a oară campionul României la maraton.

  Astăzi, la un an distanță, scriu din nou: Sorin „Miki” Mîneran a devenit pentru a 6-a oară consecutiv campion al României la maraton. Performanța este incredibilă pentru un sportiv care a luptat în acești ani nu numai cu timpii, ci chiar cu oficiali ai Federației, cu oameni care l-au acuzat pe nedrept pentru dopaj, a luptat cu lipsurile materiale, dar mereu a reușit.

  Să alergi un maraton este deja o performanță, dar să și câștigi de șase ori la rând cel mai important maraton al României, este ceva uriaș. Sorin Mîneran reușește asta an de an din 2014 încoace.

  Timp: 2:30:29, pace mediu:03:34.

  miki

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.