Șase, trece „Miki”! Sorin Mîneran a devenit pentru a 6-a oară consecutiv campion al României la maraton

  de Lucian Dănilă | 14 octombrie 2019, 8:22 AM | Sport

  0

  Când am deschis Facebook-ul în această dimineață, la secțiunea „Amintiri” mi-a apărut o postare de anul trecut. Exact acum un an scriam că arădeanul crescut la Ineu, Sorin Mîneran, a devenit pentru a 5-a oară campionul României la maraton.

  Astăzi, la un an distanță, scriu din nou: Sorin „Miki” Mîneran a devenit pentru a 6-a oară consecutiv campion al României la maraton. Performanța este incredibilă pentru un sportiv care a luptat în acești ani nu numai cu timpii, ci chiar cu oficiali ai Federației, cu oameni care l-au acuzat pe nedrept pentru dopaj, a luptat cu lipsurile materiale, dar mereu a reușit.

  Să alergi un maraton este deja o performanță, dar să și câștigi de șase ori la rând cel mai important maraton al României, este ceva uriaș. Sorin Mîneran reușește asta an de an din 2014 încoace.

  Timp: 2:30:29, pace mediu:03:34.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.