sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sârbul Bulj redebutează pe banca Aradului într-un duel cu CSM Târgoviște. Partida are loc vineri la Polivalentă

  de Dan Lazăr | 17 martie 2022, 8:53 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Bogdan Bulj, noul-vechiul antrenor principal al echipei FCC Baschet UAV Arad, vă redebuta pe banca tehnică a arădencelor vineri, într-un duel cu o palidă a fostei campioane CSM Târgoviște. Confruntarea va avea loc de la ora 16.00, la Sala Sporturilor „Victoria”.

  Tehnicianul sârb și-a început cariera de antrenor la echipele de junioare de la Sloga Plandiste. În 2012 a preluat funcția de antrenor principal al formației din Vrsac.

  Sârbul are în palmares un titlu european alături de naționala de senioare a Serbiei, în 2015, când a făcut parte din staff-ul Marinei Maljkovic, ca și scout.

  Alături de echipa din Arad, palmaresul acestuia cuprinde o semifinală de Cupa României în stagiunea 2017/2018 și două medalii de bronz în Liga Naţională.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.