Sărbătorile Pascale nu sunt lipsite de activitate pentru polițiști. Patru bărbați din județ, trimiși în închisoare

  de Special Arad | 23 April 2022, 1:34 PM | Știri Arad

  0

  Penitenciarul Arad

  Comunicat. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei din Secusigiu, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de magistrații Judecătoriei Sânnicolau Mare pe numele unui tânăr de 22 de ani, din Secusigiu, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 8 luni, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  În colaborare cu polițiștii orașului Lipova, au fost puse în aplicare mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de magistrații Judecătoriei Lipova pe numele unui tânăr de 25 de ani, din localitate, și pe numele unui bărbat de 51 de ani, din Barațca, condamnați, fiecare, la o pedeapsă de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, loviri sau alte violențe și șantaj, și pe numele unui tânăr de 28 de ani, din Ghioroc, condamnat la 3 ani și trei luni, pentru săvârșirea acelorași infracțiuni.

  Toți cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.