Sărbătoare tristă la AMEFA Arad! În anul în care se împlinesc 110 ani de existență, echipa de polo a clubului arădean este doar istorie…

  de Dan Lazăr | 17 septembrie 2021, 7:54 AM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Anul 1911 marchează începuturile clubului care, anul acesta, împlinește 110 ani de existență, Asociația Club Sportiv AMEFA Arad, condus, în ultimii 25 de ani de președintele Gheorghe Biriș, antrenor emerit din 1992 și vicepreședinte al Federației Române de Haltere. Din păcate, echipa fanion a clubului arădean, cea de polo, a ajuns, iarăși, istorie, AMEFA Arad nefiind printre competitoarele Superligii Naționale, în sezonul 2021-2022.

  Federația Română de Polo a anunțat, recent, programul primei jumătăți din sezonul regulat al Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2021/22. La start se aliniază opt echipe. Acestea sunt: Steaua București, Dinamo București, Rapid București, Sportul Studențesc, Triumf București, Politehnica Cluj-Napoca, Crișul Oradea și CSM Oradea.

  Se revine la programul clasic, cu etape duble săptămânale.

  Programul complet al etapei inaugurale, din 1-3 octombrie:

  • Crișul Oradea vs Triumf
  • Dinamo București vs Politehnica Cluj-Napoca
  • Steaua București vs Sportul Studențesc
  • Rapid București vs CSM Oradea

  Aradul rămâne astfel cu doar două echipe în prima ligă, UTA și FCC Baschet Arad.

  Reamintim că în sezonul trecut AMEFA Arad a fost primită de FR de Polo în campionat după desfășurarea primului turneu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.