Sărac cu duhul, sărac de bani! Marțian a recurs la o nouă golănie cu UTA!

  de Lucian Dănilă | 18 April 2014, 10:10 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Ceea ce face acest pseudo-patron pe nume Adrian Marțian cu echipa care pentru încă câteva săptămâni poartă numele UTA se numește simplu: golănie. Sărac de bani dar și sărac cu duhul, insul originar din Dej a deplasat două echipe la Oradea pentru a nu plăti salariile pentru care jucătorii au muncit în ultima jumătate de an!

  Având informații că jucătorii nu vor să intre pe teren la Oradea dacă nu li se plătesc banii pentru luna decembrie, Marțian a recurs la o nouă golănie. A deplasat echipa de juniori a clubului pentru a evolua în meciul cu FC Bihor! Asta în timp ce seniorii au plecat și ei la Oradea, dar nu au jucat pentru că cel care se erijează în patron nu are nici măcar bani pentru a plăti o masă echipei!

  Marțian a mai dovedit o dată în plus că își merită eticheta de „cocalar”, așa cum îl striga galeria echipei, el arătând jucătorilor câteva mii de euro, bani insuficienți însă pentru plata salariilor pentru luna decembrie.

  Astfel, FC Bihor a câștigat la pas meciul, scor 4-0, și practic lucrurile în această serie au fost rezolvate în ceea ce privește echipele retrogradate: UTA, Minerul Motru și FC Universitatea Craiova. Orădenii au marcat de patru ori în poarta unei echipe arădene care i-a avut ca și seniori pe teren doar pe Horvat, Ardelean, Gornic, Oltean și Popescu.

  Gazdele au deschid scorul în minutul 9 când Florin Lazăr a trimis un șut perfect de la 25 de metri în vinclul porții lui Horvat. În minutul 29 R. Lukacs a scăpat singur cu Horvat, a tras în portarul arădean, mingea i-a revenit și a marcat pentru 2-0, scor cu care s-a încheiat prima repriză.

  În partea secundă, FC Bihor avea să mai înscrie de două ori. În minutul 75 Pop a depășit doi apărători ai echipei UTA și a trimis cu lejeritate pe lângă Horvat pentru 3-0. În penultimul minut de joc Ianc avea să stabilească scorul final, acesta înscriind în poarta debutantului Stanciu, care l-a înlocuit pe Horvat cu câteva minute înainte.

  Cu această victorie FC Bihor și-a asigurat practic prezența în liga secundă și pentru sezonul viitor, în timp ce echipa lui Marțian mai poate fi salvată doar de o decizie de ultim moment a Federației, care se pare că intenționează să mărească numărul echipelor în acest eșalon.

  FC Bihor – UTA 4-0

  FC Bihor: Fildan – Letan, Lazăr, Mintaș, Lupu (61 Ianc) – Străuț, Haș (68 M. Popa) – Fl Pop, Bîc, Achim – R. Lukacs (79 Sorian). Rezerve: Smaranda – Pascariu, Cigan, Z. Lukacs

  UTA: Horvat (85 Stanciu) – Bocșa, Fl. Ardelean, Gornic, Oltean – Dan, Popescu – Dubăț (70 Denuț), Simion, Farcaș (79 Al. Lazăr) –  Trabalka. Rezerve: Dolga, M. Ardelean, Fl. Macovei, Opirlescu.

  Arbitri: Nicolae Botaș (Timișoara) – Iulian Szelelky (Cluj) și Raul Ghiciulescu (Lugoj). Rezervă: Liviu Bălăcescu (Timișoara).

  Observatori FRF: Traian Marchiș Baia Mare și Florin Mierea (Timișoara)

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.