Sânge și farse la UTA: „Meciul cu Universitatea Cluj se joacă joi de la ora 18”

  de Lucian Dănilă | 3 septembrie 2019, 1:19 PM | Sport | Topic special

  0

  A fost un antrenament mai special în această dimineață la UTA, o ședință de pregătire care s-a lăsat cu mici vărsări de sânge dar și cu o farsă gustată de cei din club.

  Implicați în ședința tehnică coordonată de Gyuszi Balint la care au participat toți colaboratorii săi, jucătorii au trecut rând pe rând pe la banca de rezerve, acolo unde cei din staff-ul medical împreună cu un medic specialist le-a colectat sânge pentru a le determina capacitatea de efort și acidul lactic din organism.

  Dar, antrenamentul din această dimineață a avut și un spectator mai special. Gabi Jugaru, cunoscut pentru farsele sale pe care le-a făcut ani de zile la postul de radio Național FM. Ce căuta Gabi Jugaru la antrenament? A ajuns la Motorul împreună cu kinetoterapeutul echipei, Zsolt Nagy, cel care i-a „rezolvat” o problemă de sănătate.

  Evident că nu a putut sta liniștit și nu a plecat de pe Motorul până nu a făcut o farsă și cu cei din club. Jugaru l-a sunat „din partea Federației” pe directorul sportiv al clubului, Claudiu Drăgan. Acesta i-a transmis fostului atacant de la UTA și Dinamo că Federația a decis ca meciul cu Universitatea Cluj să se joace totuși în această săptămână, la Târgu Mureș, de la ora 18. „Domnule Drăgan, meciul cu Universitatea Cluj se joacă joi de la ora 18”. Șocat de cele auzite, Drăgan a început să se agite. Nu mai era timp pentru nimic, timpul de pregătire al jocului și al logisticii privind deplasarea devenea limitat și el, astfel că directorul sportiv al clubului din Arad s-a pus pe dat telefoane la Federație, iar limbajul nu a fost cel mai ortodox cu putință 🙂

  Finalul a fost apoteotic: „Drăgane, dar câte înjurături ai în program”, i-ar fi spus Jugaru la final 🙂

  Meciul cu Universitatea Cluj rămâne a fi reprogramat, după ce clubul de sub Dealul Feleacului a cerut amânarea pentru că are doi jucători convocați la loturile naționale U21, respectiv U19.

  UTA va disputa joi seara un joc amical cu juniorii de la UTA II, echipă care evoluează în Liga a 4-a, urmând ca marți să dispute meciul din Cupa României de la Chișineu Criș în compania formației locale Crișul.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.