luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Sancțiunile Gărzii de Mediu, „oprite” în piramida de lemne de la piciorul podului Decebal

  de Mihai Todoca | 21 iulie 2020, 12:27 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Podul Decebal nu are o viață ușoară de când au început lucrările de reabilitare. Acestea „promit” să fie gata în luna septembrie, dar tare ne e să nu trebuiască prelungit termenul de predare din cauza unor eventuale reparații „suplimentare”.

  Iar acestea (reparațiile) nu par să fie foarte departe având în vedere „piramida” de lemne și crengi care s-a strâns la unul din picioarele podului.

  Bineînțeles că, în timp, dacă acestea nu sunt curățate/ridicate, vor acționa ca o plasă și vor colecta toate crengile, lemnele, PET-urile și alte gunoaie pe care oamenii găsesc de cuviință să le lase pe marginea râului, ajungând în final să exercite presiuni mari asupra lucrării proaspăt executate.

  Vinovați, să o spunem sinceri, nu găsim, e natura, iar ea face și ea ce știe: „mătură” gunoaiele care îi ies în cale.

  105809966 157361182572392 2192125089437350804 o 1060x540

  Citește și : Sancțiuni în valoare de 493.000 lei de la Garda de Mediu pentru cei care au depozitat lemne pe malul Mureșului

  Așa cum puteți citi în linkul indicat de noi, pe lângă sancțiunile Gărzii de Mediu, aplicate celor care au fost găsiți responsabili de depozitarea materialului lemnos, li s-a pus în vedere curățarea locurilor respective.

  Am luat legătura și cu reprezentanții Gărzii de Mediu care ne-au spus că momentan nu există o sesizare cu privire la situația creată la podul Decebal, dar că „cel puțin o dată pe an, mergem în control cu Apele Române la cursurile de apă. Dacă identificăm că este obturat acel curs curs de apă dispunem primăriilor pe teritoriul cărora se află acel curs de apă, să curețe zonele identificate”, ne-a spus comisarul Szekely Attila.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.