luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Sancțiuni în valoare de 493.000 lei de la Garda de Mediu pentru cei care au depozitat lemne pe malul Mureșului

  de Special Arad | 23 iunie 2020, 1:21 PM | Știri Arad

  0

  Din cauza depozitărilor de materiale lemnoase pe malurile și în albiile cursurilor de apă, în situațiile în care exista ploi abundente sau revărsări de pe versanți, aceștia angrenează buștenii și alte materiale lemnoase, formând adevărate torente care la viteza de curgere crescută a apei lovesc și distrug tot ce întâlnesc în cale: drumuri, case, adăposturi pentru animale, poduri etc., anunță Garda de Mediu Arad într-un comunicat.

  Pe malurile Mureșului, din cauza ploilor abundente din ultima perioadă, se regăsesc însemnate cantități de material lemnos care au fost transportate de ape din cauza depozitării necorespunzătoare.

  Comisarii Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Arad au aplicat deja sancțiuni și au obligat pe cei care au depozitat materialele lemnoase să curețe locurile respective.

  Pentru nerespectarea prevederilor Legii Apelor nr.107/25.09.1996, în cursul anului 2020 au fost aplicate 14 sancțiuni în valoare de 493.000 lei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.