duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Samsung a început deja dezvoltarea firmware-ului la Galaxy S11

  de Special Arad | 28 octombrie 2019, 9:07 AM | IT

  0

  (foto: SamMobile.com)

  Compania Samsung a început să lucreze la software-ul pentru viitoarea serie Galaxy S11. După cum vă așteptați, următorul flagship al gigantului tech sud-coreean va veni cu cea mai recentă versiune de Android (Android 10). Cu acest sistem de operare va veni și noua interfață Samsung One UI 2.1. Pentru smartphone-urile existente cum ar fi Samsung Galaxy S10 și Note 10 actualizarea la Android 10 va fi însoțită de interfața One UI 2.0.

  Deocamdată, dezvoltarea firmware-ului a fost lansată pentru numărul de model SM-G986B, care ar trebui să fie Samsung Galaxy S11, modelul din mijlocul seriei Galaxy S11. Aproape sigur și această serie va fi compusă din trei modele, la fel ca seria anterioară Galaxy S10.

  Telefonul cu numărul de model SM-G986B va fi modelul destinat pieței globale, model echipat cu 5G, la fel ca numărul SM-N976B pentru Samsung Galaxy Note 10+ 5G cu procesorul Exynos, vândut în întreaga lume. Celelalte două modele Galaxy S11 au numerele de model SM-G981 și SM-G988, care ar trebui să fie succesoarele lui Galaxy S10e și Galaxy S10+. În momentul de față, Samsung nu pare să aibă variante non-5G pentru Galaxy S11 în lucru, deși această situație s-ar putea schimba ulterior.

  Conform SamMobile, Samsung cel mai probabil va organiza evenimentul de lansare pentru seria Galaxy S11 în a treia săptămână a lunii februarie, eventual pe 18 februarie. Dacă Samsung va merge după același program ca pentru seria Galaxy S10, ar trebui să vândă noile telefoane  Galaxy S11 la începutul lunii martie. Acest lucru lasă în jur de patru luni companiei Samsung pentru definitiva software-ul pe smartphone-uri până la lansare. Cu siguranță în perioada următoare vom auzi multe zvonuri despre noi caracteristici software și hardware referitoare la seria Samsung Galaxy S11.

  Unele informații despre ceea ce ne putem aștepta de la Galaxy S11 sunt deja disponibile. Galaxy S11 are numele de cod intern „Picasso” și va avea o cameră de 108 MP și una cu zoom optic de 5x. Ecranele de pe seria Galaxy S11 ar putea fi mai înalte, cu margini și mai înguste decât pe seria Galaxy Note 10. Samsung Galaxy S11 poate fi dotat cu o rată de actualizare a ecranului de 120 Hz. Ecranul actual aflat pe majoritatea smartphone-urilor Samsung, chiar și pe seria Galaxy Note 10, are o rată de actualizare de doar 60 Hz. Conform altor informații va exista până la 1 TB de memorie internă disponibilă. Ca stocare de bază se va pleca de la 128 GB probabil pe toate cele trei modele. Dar, deocamdată sunt doar zvonuri, Samsung nu a confirmat nimic.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.