Sâmbătă se colectează deșeurile electrice și electronice la Pecica

  de Special Arad | 17 septembrie 2020, 9:37 AM | Știri Arad

  0

  Revenind la calendarul obișnuit de colectare, Primăria Orașului Pecica şi Asociația Română pentru Reciclare (RoRec) anunță acțiunea de reciclare din această toamnă.

  Deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), adică aparatele vechi sau stricate, sunt preluate sâmbătă, 19 septembrie, pe platoul din fața sediului primăriei, între orele 8 – 15.

  Cetățenii au și opțiunea de a „recicla cu un singur apel”, sunând începând de astăzi și până sâmbătă dimineața la una din următoarele numere de telefon: 0751.117.322. sau 0751.302.123, iar angajații primăriei vor prelua deșeurile electrice de la domiciliu.

  Locuitorii satelor aparținătoare Turnu și Sederhat sunt rugați să sune pentru la aceleași numere pentru a participa la acțiunea de ecologizare.

  Ca de fiecare dată, se va organiza și o tombolă cu premii (două blendere, două fiare de călcat și două mixere), care este programată pentru luni, 21 septembrie, la ora 10, în fața sălii Forum.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.