miercuri, 22 mai, 2024

Special Arad Logo

  Acțiune de salubrizare în zona Mărului

  de Special Arad | 7 iunie 2023, 3:29 PM | Știri Arad

  0

  Poliția Locală informează că în această dimineață polițiștii locali de la ordine publică au desfășurat o acțiune de salubrizare în zona Mărului, mai exact în zona situată la capătul străzii Sabinelor, locație despre care Poliția Locală spune că e utilizată ca refugiu de persoane cu domiciliul în alte județe din țară, lipsite de locuință stabilă.

  „Precizăm că ocupanții au părăsit locațiile utilizate ca locuință temporară, în urma vizitelor desfășurate de echipajele Poliției Locale, care au patrulat și monitorizat zona începând cu câteva luni în urmă.

  Menționăm că zona a fost curățată și igienizată de către operatorul de salubritate, asigurat de polițiștii locali.

  Direcția Generală Poliția Locală Arad acționează în vederea evacuării zonelor și desființării locațiilor ocupate frecvent de persoane fără adăpost, devenite de cele mai multe ori adevărate depozite de gunoaie. În acest sens, DGPL Arad reiterează cetățenilor semnalarea de îndată a prezenței persoanelor fără locuință stabilă pe stradă, în scările blocurilor ori alte locații identificate, Dispeceratului Poliției Locale, la numărul de telefon 0257/939, apel gratuit, aflat în regim de permanență”, transmite Poliția Locală Arad.

   

  •  Citește și: Garda de Mediu „urechează” Primăria Arad pentru gunoiul de pe Mărului și amenință cu amenzi • Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.