„Sad Comedy – Cel mai supărat spectacol de comedie” vine la Arad

  de Special Arad | 22 septembrie 2014, 1:19 PM | Cultură | Știri Arad

  0

  Casa de Cultură a Sindicatelor va găzdui, pe 10 octombrie, de la ora 19, spectacolul „Sad Comedy – Cel mai supărat spectacol de comedie”.

  „E atât de rău, că-i bine!” este un spectacol scris și regizat de Octavian Strunilă și vine în întâmpinarea unui nou concept: Sad Comedy. Cum se spune în popor: O comedie de-a râsu’-plânsu’! Inspirat din viața reală, spectacolul „Sad Comedy” are în distribuție nume mari ale teatrului și televiziunii românești precum Anca Sigartău, Octavian Strunilă, Sorana Darclee Mohamad (fostă componentă a trupei A.S.I.A.), Alin Panc și Alexandru Conovaru. 85 de minute de satiră despre oameni din toate categoriile sociale și problemele de care se lovesc zi de zi. Teatru și multă parodie muzicală.

  Prețul unui bilet este de 30 RON.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.