Polițiștii, prietenii micilor elevi de la Liceul „Atanasie Marinescu” din Lipova | Foto

  de Andrei Fuliaș | 15 aprilie 2019, 2:24 PM | Educaţie | Lipova | Știri Arad

  1

  Elevii claselor primare de la Liceul „Atanasie Marinescu” din Lipova au primit luni vizita polițiștilor de la postul de poliție din localitate.
  Vizita vine în contextul evenimentului „Săptămâna altfel”, din cadrul proiectului „Școala altfel”.

  Tema acțiunii a fost denumită sugestiv „Polițistul, prietenul meu”, iar în cadrul acesteia, toți elevii de la Liceul „Atanasie Marinescu”, de la clasa pregătitoare și până la clasa a IV-a, au stat de vorbă cu agentul principal Marius Avramescu, respectiv cu Gheorghe Iacobescu și Sebastian Albulescu, ambii elevi ai școlii de poliție.

  „Cei mici au fost entuziasmați de întâlnirea cu reprezentanții Poliției și, totodată foarte receptivi la discuțiile cu aceștia. În mare parte, aceștia au vorbit despre prevenirea accidentelor, au învățat pe unde au voie să traverseze strada, despre trecerile de pietoni, semnificația semaforului și a culorilor acestuia, dar și multe alte lucruri. Ba mai mult, copiii le-au pus polițiștilor o mulțime de întrebări”, spune Iulia Scorobete, învățătoarea clasei pregătitoare D.

  De asemenea, micuții din clasa pregătitoare D le-au pregătit și o surpriză polițiștilor, oferindu-le câte un desen reprezentantiv, colorat chiar de către ei.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.