Să ne rupem o zi din viața noastră de adult, pentru a înapoia copilăria unui îngeraș

  de Mihai Todoca | 2 octombrie 2020, 11:34 AM | Povești despre oameni | Știri Arad

  0

  Pe parcursul vieții noastre de copil, am fost de multe ori răciți, gripați, am avut febră, ne-am julit genunchii căzând cu bicicleta, sau poate cel mai grav am avut mâna sau piciorul în ghips. De cele mai multe ori am făcut prostioarele specifice copilăriei. Toate acestea se rezolvau cu un drum scurt până la farmacie al mamei, o săptămână pe-acasă cu supă de pui, un sirop, poate o tabletă și eram ca noi.
  Ce te faci însă când ești bolnav, iar singurul medicament care te mai poate ajuta să ai copilărie normală ajunge la un preț de peste două milioane de dolari. Ce te faci când e greu până și să stai în picioare? Apelezi la sufletul arădenilor, la bunătatea lor. Alexandru au nevoie de un moment din viața noastră, a tuturor arădenilor pentru a primi un tratament de care au foarte mare nevoie. Haideți să ne rupem puțin din viața noastră de adult și să îi dăruim copilăria acestui micuț superb, venind la un târg caritabil organizat pentru strângerea de fonduri.
  Toate detaliile târgului, le regăsiți mai jos:
  Pentru ca Aradul e un oraș cu suflet mare, vă invităm să luați parte la proiectul nostru de suflet, Târgul caritabil pentru micuțul Alexandru.
  Alexandru suferă de amiotrofie spinală musculară de tip I (SMA-1), o boală rară ce poate fi stopată prin administrarea unui vaccin – Zolgesma – în valoare de 2.1 milioane dolari .
  Organizăm acest târg caritabil pentru a contribui la strângerea de fonduri pentru salvarea lui Alexandru, astfel că toate încasările rezultate în urma vânzărilor și donațiilor vor fi virate în contul mamei copilului.
  Târgul va avea loc în data de 10 și 11 octombrie, între orele 10-18.
  Locația este: C.S.UTA Arad, Str. Gheorghe Lazăr, Malul Mureșului Arad (locația este cunoscută și sub numele de La Ponton Tenis Profi).
  Vom avea de toate la târg, atât produse de vânzare cât și distracții pentru oameni mici și oameni mari.
  Vă vom oferi:
  – articole pentru bebeluși și copii
  – jucării
  – cărți
  – îmbrăcăminte copii și adulți
  – încălțăminte copii și adulți
  – accesorii
  – produse decorative
  …Și multe altele
  Cei mici se vor distra prin:
  – lecții de dans cu Școala de Dans Royal Steps Arad
  – ateliere pentru copii
  – loc de joacă pentru copii
  – poze cu personaje din desene animate
  Cei mari se vor distra cu:
  – concert Nova Band
  – concert Ricardo Caria
  Ca și invitați le mai avem pe fetele de la We Love Babywearing Arad, care vă vor ajuta cu sfaturi pentru purtarea copiilor în marsupii într-un mod sănătos, se vor putea testa marsupiile din biblioteca de Babywearing din Arad.
  Vă vom surprinde cu tombole cu surprize, desfășurate pe parcursul târgului!

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.