Update Fundația Creștină „George Becali” a anunțat că plătește costurile operației lui Leo Iorga!

  de Special Arad | 3 May 2014, 10:55 AM | Știri Arad

  0

  Leo Iorga, solistul trupei Pact are nevoie de ajutorul nostru! Cunoscutul cântăreț trebuie să se supună unei operații ÎN REGIM DE URGENȚĂ PE DATA DE 9 MAI! Operația are ca scop extirparea unei tumori cerebrale, pentru asta având nevoie de o sumă destul de piperată, aproximativ 8000 de euro, o sumă infimă dacă e să avem în vedere ajutorul tuturor celor care doresc să-i fie alături. ORICE SUMA ESTE BINEVENITA!

  Contul în lei este deschis la BCR : RO 98 RNCB 0318 0006 7289 0001 pe numele Iorga Leonard.

  UPDATE

  Fundaţia Creştină „George Becali” a anunţat că va acoperi costurile necesare operaţiei lui Leo Iorga. Fostul solist al formaţiei Compact va fi supus unei intervenţii chirurgicale pentru extirparea unei tumori canceroase la creier.

  Apelul făcut ieri de prietenii şi apropiaţii lui Leo Iorga pentru ajutorarea artistului a primit răspuns. Fundaţia Creştină „George Becali” a anunţat că va acoperi costurile necesare operaţiei pe creier pe care fostul solist al formaţiei Compact o va suferi pe 9 mai.

  „Nu ştiu dacă este vorba de exact 8.000 de euro, suma de care am anunţat iniţial că Leo are nevoie pentru această intervenţie chirurgicală, pentru că între timp oamenii au fost buni şi solidari şi au donat şi ei. Fundaţia va dona însă restul de bani necesari pentru a acoperi întreaga sumă”, a precizat pentru gândul Florenţa Marin, agentul formaţiei PACT by Leo Iorga & Adi Ordean.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.