Să fie rău, ca să nu fie bine. Trafic îngreunat din cauza montării instalațiilor de Crăciun

  de Mihai Todoca | 4 noiembrie 2020, 10:26 AM | Strada

  0

  Sunt anumite lucruri pe care dacă le faci cu cap nu am cum să nu iasă bine. Și sunt alte lucruri, pe care dacă nu le faci cu cap nu au cum să nu iasă rău. Exemple avem destule, de la piatra cubică de la Biserica Roșie la băncile de pe Mețianu și cel mai recent proiect stadionul UTA, unde plouă pe lângă șuruburi…

  Acum vorbim de traficul din Arad, e adevărat șantierele deschise îngreunează traficul, nu e nimic strângem din dinți, sau înjurăm printre dinți, și mergem mai departe cu speranța că se vor termina și acestea odată și odată. Le înțelegem și pe acestea, chiar dacă șantierele deschise concomitent întind la maxim nervii șoferilor, muncitorii de pe mai sus menționatele șantiere se dovedesc prea puțini pentru cât este de muncă.

  Însă ceea ce ni se pare total stupid este montarea instalațiilor de Crăciun, dis de dimineață, blocând o bandă pe cele mai circulate artere a orașului, respectiv Bulevardul Revoluției. Chiar nu se puteau face toate acestea pe timpul nopții? Când, evident, traficul era mult mai lejer.

  Bine, poate se supărau puțin băieții care făcea „liniuțe” noapte pe centru, dar le trecea repede, sunt obișnuiți cu viteza.

  Unde mai pui că și cei care montau instalațiile s-ar fi mișcat mult mai repede cu montarea lor, din moment ce nu mai era așa trafic.

  Cum spuneam, sunt anumite lucruri…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.