vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  S-au tras la sorți „sferturile” și „semifinalele” Champions League! Chelsea vs. Real e capul de afiș

  de Lucian Dănilă | 18 martie 2022, 1:59 PM | Sport

  0

  În această după amiază s-au tras la sorți sferturile de finală ale UEFA Champions League, dar și semifinalele celei mai importante competiții europene intercluburi. Capul de afiș al sferturilor de finală îl constituie duelul dintre campioana la zi a Europei, Chelsea, și Real Madrid, cea mai titrată echipă de pe continent în această competiție, grupare care a eliminat în „optimi” pe miliardarii de la PSG.

  Chelsea trece printr-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere financiar după ce au fost blocate activele patronului rus Roman Abramovich. Gruparea londoneză are probleme atât cu plata salariilor, de asemenea, nu poate vinde bilete la meciurile de pe propria arenă și chiar și deplasările au devenit o problemă din cauza restricțiilor la care a fost supusă.

  Real Madrid își caută cadența din anii trecuți și, cu Benzema în mare formă, fanii grupării din capitala Spaniei speră că poate să câștige încă o dată trofeul.

  În celelalte jocuri, Manchester City va întâlni pe Atletico Madrid, echipa care tocmai a scos-o din competiție pe Manchester United. Villareal, gruparea care a învins cu 3-0 la Torino pe Juventus, are parte de o dublă foarte dificilă cu Bayern, iar Liverpool întâlnește pe Benfica, echipă care a scos în acest an din competiție grupări ca Ajax sau FC Barcelona.

  Interesantă este și împerecherea pentru semifinale, acolo unde am putea avea parte de un duel între Manchester City și Real sau Chelsea, iar dacă calculele hârtiei se vor adeveri, șocul semifinalelor va fi duelul dintre Bayern și Liverpool.

  Meciurile din sferturile și semifinalele Champions League
  Sfertul #1: Chelsea – Real Madrid
  Sfertul #2: Manchester City – Atletico Madrid
  Sfertul #3: Villarreal – Bayern Munchen
  Sfertul #4: Benfica – Liverpool
  Prima echipă extrasă din urnă va fi gazda meciului tur din dubla manșă.

  Program semifinale:
  Semifinala #1: Manchester City / Atletico Madrid vs. Chelsea / Real Madrid
  Semifinala #2: Benfica / Liverpool vs. Villarreal / Bayern Munchen

  Câștigătoarea semifinalei #2 va purta eticheta de „gazdă” în finala competiției.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.