duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  S-au rupt norii la Păuliș! Case inundate și șuvoaie de apă pe drumuri! | Video+Foto

  de Mihai Todoca | 9 iunie 2018, 2:16 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  (foto: Facebook Cristi Schmidt)

  Dacă la Arad ploaia din această dimineață nu a făcut deloc pagube, sau cel puțin până acum nu s-au semnalat probleme, în Păuliș este un adevărat potop. Apa a ajuns pe drumuri să curgă ca un adevărat râu, casele sunt inundate, iar cei care au de sferit de pe urma acestui potop sunt cetățenii din Păuliș.

  La fel cum am mai menționat și într-un articol precedent, primarul Păulișului Ioan Turcin explică de ce nu se face (încă!) nimic: „Există un proiect pentru asfaltarea drumurilor și respectiv realizarea canalelor de scurgere, dar din nefericire nu avem finanțarea aprobată. Acest proiect nu se finanțează din bugetul local, este de o amploare mult mai mare ca volum, depășește puterea finaciară a bugetului local. În ceea ce privește apa pluvială avem un buldoexcavator, care din păcate este defect. Sperăm că pe săptămâna viitoare să îl putem repara și să începem să realizăm canale de scurgere provizorii, pentru a se evita neplăcerile semnalate de cetățeni”.

  Până atunci însă… potopul care s-a abătut asupra Păulișului distruge drumuri, inundă case, iar rezolvarea nu pare să fie aproape.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.