sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  S-au resimțit şi la Arad! 13 cutremure au zguduit Ungaria, sâmbătă şi duminică

  de Special Arad | 20 august 2023, 1:38 PM | Internaţional | Știri Arad

  0

  13 cutremure au fost înregistrate sâmbătă și duminică în Ungaria. Cel mai mare a avut magnitudinea de 4.1. Toate seismele au fost resimțite și în Arad, iar unele dintre ele și în Oradea, notează Digi24.

  Primul seism a fost înregistrat sâmbătă, la ora 12:13 și a avut magnitudinea 4.0. A fost urmat de o replică, de magnitudine 4.1, trei minute mai târziu.

  De la ora 13:51 și până la ora 19:12, alte opt cutremure au zguduit Ungaria. Dintre ele, cel mai mare a avut magnitudinea de 3.9, iar cel mai mic de 2.1.

  La ora 19:20 a fost înregistrat un alt seism, de magnitudinea 4.0. În același timp, și în România s-a produs un cutremur, de 3.7, în Banat, Caraș-Severin.

  Alte două cutremure s-au produs în Ungaria în dimineața zilei de duminică și au avut magnitudinea de 3.9, respectiv 3.4.

  Toate seismele au fost resimțite și în orașul Arad, iar unele dintre acestea și în Oradea.

  Cutremur 20 august

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.