miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  S-au cunoscut pe facebook, s-a mutat la el, iar el i-a dat cu cuțitul în cap!

  de - | 13 iulie 2017, 11:48 AM | Regional

  0

  O femeie de 23 de ani din localitatea Sanovita a ajuns miercuri la spitalul din Lugoj cu răni la cap după ce a fost lovită cu un cuțit de către iubit.

  Se pare că între cei doi a izbucnit un scandal, iar iubitul tinerei a înșfăcat un cuțit și i-a aplicat victimei mai multe lovituri. Femeia a fost găsită de medici plină de sânge și, după ce i-a fost acordat primul ajutor, a fost dusă la spitalul din Lugoj. Localnicii susțin că agresorul este cunoscut în sat ca un tip violent, iar pe fată, care este de loc din Nitchidorf, ar fi cunoscut-o pe Facebook. Tânăra s-a mutat la Sanovita, însă viața ei a fost în ultima vreme foarte agitată. Bărbatul a fost ridicat de polițiști și dus la secția de poliție din Belint unde trebuie să explice ce l-a determinat să își lovească iubita cu cuțitul. Oamenii legii așteaptă un diagnostic de la spital pentru a stabili ce acuzații îi aduc agresorului. Polițiștii au anunțat că deocamdată se fac cercetări într-un dosar penal de loviri și alte violențe urmând ca în funcție de diagnosticul stabilit de medici să se decidă chiar schimbarea încadrarii juridice.

  sursa: lugojinfo.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.