S-au ales judecătorii care vor face parte din Biroul Electoral de circumscripție pentru alegerile ce vor avea loc în data de 6 decembrie

  de Special Arad | 25 septembrie 2020, 12:35 PM | Știri Arad

  0

  Astăzi, 25 septembrie 2020, cu începere de la ora 09:00, în şedinţă publică, în Sala festivă, a avut loc tragerea la sorți de către Preşedintele Tribunalului Arad, pentru desemnarea celor trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral de circumscripţie nr. 2 – Arad, ce se va constitui cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Camera Deputaţilor şi Senat, din data de 06 decembrie 2020. La finalul tragerii la sorți au fost desemnaţi următorii judecători din cadrul Tribunalul Arad:

  – Domnul judecător Virgiliu Flavius Bradin;
  – Domnul judecător Cosmin Branc;
  – Domnul judecător Cristian Desideriu Debreni.

  În termen de 24 de ore de la desemnare, judecătorii, prin vot secret, aleg preşedintele biroului electoral de circumscripţie şi locţiitorul acestuia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.