S-a stins din viață Cristina Lucia Litiu, soția fostului fotbalist al echipei UTA, Gyuri Vaczi

  de Lucian Dănilă | 28 November 2021, 4:34 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Trăim vremuri tulburi, iar acest lucru se vede și din faptul că zilnic pleacă dintre noi oameni care au adus plus valoare acestui oraș, sau acestui județ numit Arad. Am scris ieri despre dispariția lui Mihai Stoica, fostul director de la BRD Arad, iar acum câteva zile scriam despre fostul fotbalist al echipei UTA, Adrian Filip, plecat dintre noi la doar 58 de ani.

  Acum scriem despre Cristina Lucia Litiu, și pentru că am amintit despre Adrian Filip, să spunem că și Cristina Litiu era foarte apropiată de fenomenul fotbalistic și sportiv arădean, ea fiind soția lui Gyuri Vaczi, fost ffotbalist al Bătrânei Doamne și cel care este președinte al Old-Boys UTA Arad.

  „Suntem alături de Gyuri Vaczi în aceste clipe triste, când îşi ia rămas-bun de la draga sa soție. Odihnească-se în pace”, au postat cei de la clubul UTA pe pagina de Facebook a clubului.

  Dar Cristina Litiu nu era cunoscută doar în mediul sportiv și nici doar ca soție a fostului fotbalist Gyuri Vaczi. Cristina Litiu a fost un muzician, un muzician talentat care a cântat alături de corurile „Armonia” sau „Emil Monția”. De asemenea, a fost angajată a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad.

  vaczi 2

  „Drum lin în stele Cristina Lucia Litiu colega noastră din corul Emil Monția. Condoleanțe familiei…”, sunt cuvintele scrise de Daniel Julean, cunoscut interpret de folk.

  Probabil unul dintre cele mai emoționante mesaje vine din partea profesoarei Delia Ilea:

  „Un an oribil!
  S-a stins una dintre cele mai frumoase şi bune fiinţe pe care le-am cunoscut!
  Am cunoscut-o pe Cristina Lucia Litiu când l-am avut elev pe băiatul ei şi iniţial am crezut că e sora lui.
  Nu m-am rugat pentru nimeni atât cât m-am rugat pentru ea şi nu e drept să ne părăsească atât de tânără. Încă puţin şi ar fi fost ziua ei, în ajunul Crăciunului.
  Drum lin în lumină, acolo e şi Gyuri” (după care a postat o fotografie în care se afla alături de regretatul artist Ioan Gyuri Pascu)

  vaczi 3

  Drum lin spre îngeri, Cristina Lucia Litiu.

  Condoleanțe familiei și lui Gyuri Vaczi.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.