Mihai Stoica, fost președinte BRD – filiala Arad, s-a stins din viață

  de Special Arad | 27 November 2021, 11:58 AM | Știri Arad | Topic special

  5

  „A trecut la Cele Veșnice unul dintre monștrii sacri ai sistemului bancar din Arad și din România: dl MIHAI STOICA, fost director BRD. A fost un OM BUN. Dumnezeu să îl odihnească” – este mesajul pe care l-am primit în această dimineață de la un cititor. Într-adevăr, este o veste tristă pentru toți cei care l-au cunoscut, fie profesional, fie în viața de zi cu zi.

  Mihai Stoica, fost președinte BRD Groupe Societe Generale – filiala Arad, avea 72 de ani și în ultima perioadă s-a luptat cu o boală incurabilă.

  Slujba de înmormântare va fi mâine (duminică), de la ora 13, la Casa Funerară Kuki de pe str. Cocorilor.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.