marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  S-a stins în timpul gărzii la Spitalul Județean! Cosana a salvat toată viața inimi, dar azi dimineață s-a oprit chiar a ei la numai 44 de ani

  de Lucian Dănilă | 20 octombrie 2018, 5:04 PM | Știri Arad | Topic special

  33

  Peste nici o lună, la data de 13 noiembrie, Cosana Claiciu urma să își serbeze ziua de naștere. Urma să împlinească frumoasa vârstă de 45 de ani. Nu a mai ajuns să facă asta…

  S-a ocupat toată viața de inimi. Era medic cardiolog la Spitalul Clinic Județean Arad fiind originară din județul Caraș Severin. O femeie caldă, o femeie mereu în slujba oamenilor, a pacienților, o femeie cu o inimă mare care îngrijea chiar inimi.

  Azi dimineață, însă, în timp ce se afla în serviciul de gardă de la Secția Cardiologie, aceasta a suferit de un stop-cardiorespirator și s-a stins brusc, spre disperarea colegilor de tură, spre surprinderea tuturor celor care au cunoscut-o. A salvat atâtea inimi și nu a mai reșit să o salveze pe a ei…

  Mesajele de condoleanțe curg pe contul său de Facebook atât din partea prietenilor cât și a colegilor sau a celor care au cunoscut-o.

  Update

  După ce am discutat cu colegele Cosanei Claiciu, acestea ne-au relatat că medicul a intrat în tură în această dimineață la ora 7. După aproximativ o oră s-a simțit rău, plângându-se de dureri de picioare, o problemă medicală cu care ea se confruntă de mai mulți ani. Starea ei s-a înrăutățit brusc și a suferit un stop-cardiorespirator, o echipă medicală venind de urgență să-i acorde primul ajutor. În ciuda eforturilor făcute de medici, Cosana Claiciu s-a stins din viață în jurul orei 8:30.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Azi a murit in serv de garda dr.COSANA CLAICIU , in conditii dramatice. Cea care era specialista cardio , si se ocupa cu atata delicatete si maiestrie de inimi , a plecat pentru totdeana sa deschida portile imparatiei albastre si ferestrele nemuririi. Ajunsa la frumoasa varsta de 44 de ani, a devedit tuturor ca are forta si eleganta propriului caracter. Muncea cu pasiune ca medic specialist recuperari cardio ,iar adeseori puteau fi auziti pacienti de ai sai cu cuvinte frumoase, sincere despre ea. Dr.COSANA CLAICIU , se afla la apogeul creatiei cu ravna sustinuta de a realiza excelenta prin aducerea de nou in materie profesionala. Marea pierdere a SPIT JUDETEAN CLINIC ARAD ne-a zguduit de durere pe cei ce am cunoscut-o. Da-i DUMNEZEULE ,sarutarea gloriei divine , da-i izvorul nemuririi, caci COSANA te-a iubit fara margini si neconditionat.

   +515 voturi
   +1
   -1
  2. Dumnezeu s o odihneasca in.pace! Murim cu zile…si medici …si pacienti…si cred ca daca nu INLATURAM ACEST GUVERN DE LA CONDUCERE VOM PIERI SI MAI MULTI! NIMIC ….NU MAI FUNCTIONEAZA IN ROMANIA! ALIMENTE CU VIRUSI…ALTERATE!!! SPITALELE SUNT PLINE DE MIZERIE…DAR LOR..LE MERGE BINE…CONCEDII..CLINICI PARTICULARE…AVERI NEMASURATE!

   +54 voturi
   +1
   -1
  3. Rochefeller a distrus medicina naturista si a trecut la cea industriala . Azi avem multe depozite de medicamente si putine de legume fructe .Tineti minte cat traiti ca ” NICI UN MEDICAMENT NU VINDECA ” Toate amelioreaza durerea , minte animalul , creeaza ideea vindecarii etc , etc , samd . Doctorii de azi cu exceptia chirurgilkor nu mai sunt doctori ci aserviti sistemului

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.