S-a spart un drum recent asfaltat, c-au uitat de conducte. Nimic nou…

  de G. Tomescu | 26 iunie 2015, 12:04 PM | Știri Arad | Strada

  1

  Suntem siguri că există o explicație cvasi-logică menită să ne închidă gura spartă, însă… în orice caz, mai spartă decât asfaltul spart din spatele Primăriei nu poate fi.

  Lucrare de re-reînnoire a canalizării, ori a conductelor de gaz poate fi, nu știm, pentru că nu s-a pus niciun tabel indicator și nu s-a transmis niciun comunicat. Ceea ce este cu adevărat de menționat este „metodologia” asta tipic românească: mai întâi se asfaltează, după care-și dau seama că au uitat să schimbe conductele de sub drum. După care se reasfaltează… și ghici ce? Careva iarăși se va trezi că va trebui spart din nou drumul, dintr-un motiv puternic întemeiat.

  Ne mai miră?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.