miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  S-a sinucis de spaima celor de la ANAF!

  de Special Arad | 31 martie 2015, 9:09 AM | Naţional

  0

  O patroană a unui depozit en-gros din Buzău a fost descoperită înecată în în grătarele microhidrocentralei de la Vernești. Cunoscuţii acesteia spun că femeia era disperată de controalele inspectorilor ANAF şi ar fi declarat cu puţin timp înainte de moarte că nu mai poate trăi într-un asemenea stres, scrie Libertatea.

  Femeia a fost dată dispărută de fiul acesteiea, duminică, în jurul orei 15.30. La scurt timp după ce a fost anunţată poliţia mai mulți oameni au semnalat lângă canalul hidrotehnic din localitatea Cândești, prezența unei dubițe, cu care se deplasa femeia de 54 de ani. Sinucigaşa lăsase pe scaunul din dreapta mai multe bunuri, precum cheile mașinii și un telefon mobil.

  O grupă de scafandri venită de la ISU Vrancea a găsit-o abia ieri din cauza vizibilităţii reduse. „Echipa de scafandri a întâmpinat greutăţi din cauza apei foarte reci de doar 3-4 grade. Am fost nevoiţi să oprim barajul hidrocentralei de la Cândeşti ca să găsim trupul femeii.” ne-a declarat Eduard Dumitriu de la ISU Buzău.

  Apropiaţii patroanei spun că motivele gestului sinucigaș ar fi fost declanşate de o puternică stare de depresie cauzată de unele controale demarate de ANAF la firma sa.  „S-a dus la maşină a numărat banii şi a plecat foarte grăbită.Era într-o stare foarte depresivă. Mi-a spus că nu mai poate trăi cu atâtea controale pe cap. După aproximativ o oră a venit băiatul ei şi mi-a spus că a dispărut şi că nu-i mai răspunde la telefon. Apoi am aflat că s-a sinucis”, a declarat pentru Libertatea, Elena Neşu, o prietenă de-a victimei.

  Stela Negraru deținea mai multe magazine pe raza comunelor Berca și Vernești.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.