sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Breaking NewsS-a scufundat ca Titanicul! Peste 54 de marinari ai unei nave de pescuit au murit în Marea Ohotsk

  de Special Arad | 2 aprilie 2015, 7:20 AM | Internaţional

  0

  Cel putin 54 de persoane au murit, iar alte 15 sunt date dispărute în urma scufundării unei nave de pescuit în Marea Ohotsk, în largul coastelor Peninsulei Kamceatka, informează Ziare.com.

  Tragedia a fost cauzată de o coliziune între nava de pescuit și un ghețar în derivă. „Nava nu a trimis un semnal SOS”, a precizat ministerul de urgență regional, citat de agenția Tass.

   

  „Am recuperat trupurile neînsufletite a 54 de persoane. Șaizeci și trei de membri ai echipajului au fost salvați”, a declarat pentru Tass un membru al echipei de salvare.

   

  132 de persoane, dintre care 78 de ruși și 54 de străini originari din Myanmar, Ucraina, Lituania si Vanuatu, se aflau la bordul navei de pescuit „Orientul Îndepărtat”, care s-a scufundat în Marea Ohotsk.

   

  Operațiunile de salvare sunt în desfășurare.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.