S-a reușit prinderea asasinului polițistului Cristian Amariei! Nu s-a tras niciun foc de armă (Video)

  de Special Arad | 4 iunie 2019, 6:25 AM | Recomandările editorilor | Regional

  9

  Polițiștii au reușit capturarea asasinului polițistului Cristian Amariei. Asasinul, Marcel Lepa, a fost capturat în această dimineață în localitatea Remetea Mare din Timișoara, în locuința unde, ieri, trupele speciale au găsit urme de sânge, fiind vorba de o casă a unui prieten al acestuia.

  Polițiștii, anunță colegii de la Opinia Timișoarei, au reușit capturarea fugarului extrem de periculos fără să tragă un foc de armă.

  După aproape 48 de ore de cercetări, scotociri și verificări, cel mai căutat infractor din România a fost încolțit de luptătorii de la trupele speciale de intervenție și jandarmi, în ajutorul cărora au venit forțe însemnate de la mai multe structuri din Arad și Caraș-Severin, dar și ofițeri SIAS de la București.

  Vă reamintim că polițistul a fost împușcat în piept și gât de către cel care era urmărit pentru că se sustrăgea de la executarea unei pedepse pe care o avea de ispășit pentru tentativă de tâlhărie. De asemenea, în timpul operațiunii, un alt agent a fost împușcat, prin ricoșeu, în picior de către fugar.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. “Polițiștii, au reușit capturarea fugarului extrem de periculos fără să tragă un foc de armă.”

   Cum ne place sa ne laudam…incredibil! S-au tras 36 de focuri de arma…da’ s-a tras cu “carpati” …acum au venit trupele speciale si au demonstrat inca o data ca, probabil asta era deznodamantul daca sefii nefericitilor agenti nu trimiteau oameni fara dotari necesare si NEINFORMATI!
   Probabil acei sefi raman in continuare in posturi, se vor “efectua anchete interne” si la fel ca-n cazu’ Bogdan Gigina, 10 August, sau cei din sectia Vlaicu(vezi articolul SPA din | 23 mai 2019 scris de Alin Olteanu&Andrei Fuliaș
   )…nu se va schimba nimic in M.A.I. !
   SUNTETI O CLOACA !
   Pacat de copiii aia c-au ramas fara tata din cauza unor incompetenti!

   +5 voturi
   +1
   -1
   • Daca rup cu bataia un infractor cum deosebesti pe urma oamenii legii de raufacatori? …agatat dupa ambulanta? Da’ ce esti frate in vestu’ salbatic sa-l tragi dupa cal?

    Gunoiu’ asta daca ia’ pe viata la maxima siguranta isi va dori sa fie tras dupa ambulanta!

    +1 voturi
    +1
    -1
   • detentie pe viata?….nu merita sa mai cheltuiasca statul din (impozitul meu,,,,al tau) apropo de vestul salbatic el intradevar sa comportat ca, in vestul salbatic(doar e pistolar) sincer trasul dupa ambulanta e una din cele mai mici chinuri ce mi-a venit in cap….merita chiar mult mai rau!!

    0 voturi
    +1
    -1
    • Stimabile acel polițist a murit din cauza incompetenței șefilor lui. Dobitoci a căror tragere după ambulanță văd că n-o dorești.
     Dobitocul care a tras trebuie judecat ca-n sec 21 . Daca ceri miliției sa bată ăștia or sa bată pe oricine, oricum se p..a pe dreptul tău dacă ai de a face cu ei.
     Ai grija ce îți dorești. 🤭

     0 voturi
     +1
     -1
  2. Bai, nea milițienilor…. Se pare ca v-ați uitat mănușile cu plumb la secție…. Din câte vad, Ia-ți oferit și un hamburger de la MC la acest individ…. Poate reușiți, în viitorul apropiat, cine știe, sa jucați și un poker cu el…. Adică, după memoria scurta, pe care o avem, am uitat ca acesta a omorât un coleg de-al vostru…. Pai mai nene, dacă eram eu în locul vostru, asta nu pleca pe picioare de acolo… Îl duceam mai mult mort decât viu la spital…. Și ca să fiu sincer, l-ați prins fără focuri de arma…. Dar e scumpa muniția? Pai macara asa 3 4 gloanțe prin genunchi sa le fi rătăcit… Măcar sa simtă pe un sfert ce a și tit stimabilul vostru coleg….. Ei viata viata și Românie Românie…. Luați lecții de la francezi și nemți

   +2 voturi
   +1
   -1
  3. Ascuns definitiv , eliminat din viața publică . Specimene de genul ăsta trebuie eradicate.
   Adevărul este că nici poliția română nu este dotată la nivelul european , pregătire pt intervenții- varză! Despre caractere , nu mai vorbim. Sunt destui ” indivizi” care poartă uniformă , dar sunt in cârdășie cu asemenea infractori . Ar cam trebui făcută o curățenie și la nivel MAI .
   Păcat că plătesc scump oameni nevinovați .

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.