duminicã, 3 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  S-a prăbușit din nou tavanul în Atrium Mall

  de Raluca Medeleanu | 5 august 2021, 11:28 AM | Știri Arad | Topic special

  3

  La aproape jumătate de an de la un incident similar, o parte din tavanul de la Atrium Mall din municipiul Arad s-a prăbușit din nou.

  Se pare că o bucată din tavan s-a prăbușit, izbindu-se și de un stand amplasat la parterul centrului comercial, către intrarea pe galerie, dinspre autogară. În această perioadă, în centrul comercial se execută lucrări de reamenajare, chiar și la nivelul țevilor de aerisire. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, întrucât incidentul s-a produs în afara orelor de funcționare.

  Am încercat să luăm legătura cu reprezentanții centrului, însă momentan nu am primit o declarație oficială. Vom reveni cu informații în măsura în care le vom primi de la aceștia.

   

  Citește și știrea din ianuarie 2021: Video & Foto | S-a prăbușit parte din tavanul de la Atrium Mall! La această oră locul este curățat 

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.